MENU

Vrećice za čaj sa porukom

3
24173
0

Verujem da niko neće ići toliko daleko da svom partneru priredi čajanku za Dan zaljubljenih, ali ovo izgleda preslatko i veoma je lako napraviti, može biti super dekoracija i može koristiti i za neke druge prilike

1

Potrebno je samo iseći kartončić u obliku srca, dva identična i zameniti postojeću etiketu sa ovom na kojoj će biti ispisana neka poruka. Jednostavno: karton, lepak, makaze, olovka i dobra volja.

Ljubavni lilihip

Slika govori sve… Lizalice, raznobojni papir, makaze i malo strpljenja… Primenjivo i drugim danima. Odlična zamena za buket cveća.

2

Ako baš ne želimo da praznik obojimo u roze i crveno, a dopada nam se ideja da malo dekorišemo dom, ovo je savršeno. Potrebno nam je par stranica starih knjiga ili novina, tanak kanap, lepak i makaze…

 

3

I na kraju moj favorit. Dekorišimo sto. I to za par minuta, jednostavno.

4

 

Probala i oduševila se, a i moja deca su se pola sata igrala sa proizvodom, nosili su salvete kao venčiće na glavi, dečak je dobio venčić od plavih a devojčica, naravno, od roze srca. Jako je teško objasniti ovaj veoma jednostavan proces, pa stoga postavljam link da pogledate http://www.marthastewart.com/244924/handmade-heart-doilies .
Makaze i raznobojne papirne salvete je sve što je potrebno.
Uživajte u zabavi!
Happy Valentine!

Leave a Comment!

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Srodni Članci