MENU

Tri najjednostavnija načina da ulepšate svoje kupatilo

0
36739
1

1. Kao prvi korak, razmislite o tome na koji način možete da slažete peškire. Oni ne moraju biti problem koji treba rešiti, već ih možemo iskoristiti tako da nam predstavljaju ukras u kupatilu, I to na više načina, u zavisnosti od prostora koji imamo… Uz par ideja ovo bi bio najekonomičniji način da promenimo ambijent, zar ne? Već postoje tu, smetaju, hajde da ih presložimo:

1 2 3

2. Kada smo već kod ukrasnih korpica, njih možete iskoristiti na mnogo načina, sitnice po kupatilu će biti na jednom mestu, znaćete uvek gde se šta nalazi, a kupatilo će vam uvek izgledati uredno, lepo i toplo.

123456

A možete korpe napraviti i sami, veoma lako, brzo i prema vašim potrebama. Potrebno je samo da imate silikonski pištolj, neku plastičnu, žičanu ili čak platnenu korpu ili kantu koju ne koristite a značila bi vam u kupatilu ili u bilo kojoj prostoriji u stanu i na ovaj način je doraditi kanapom. Ako vam se ne dopada rustični izgled kanapa, možete je obložiti bilo kojim drugim trakama ili čak komadima platna. Potrebno je samo malo slobodnog vremena i malo mašte da napravite upravo ono što će vam savršeno odgovarati.

a

 

3. Pokušajte da zamislite koliko će slike ili fotografije, sa ramovim ili bez, doprineti da vaše kupatilo dobije toplinu i određeni karakter. Na veoma lak način možete oplemeniti i ovaj prostor uz pomoć slika sa temom koja god vam prija.

1 2 3 4

 

4. Posudice za sitne kupatilske predmete koje su lepo organizovane i aranžirane mogu da predstavljaju svojevrsan ukras u kupatilima

6 5 4 2 1

 

Leave a Comment!

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Srodni Članci